مباحث مطرح شده در جلسه اول تکنولوژی های ارتباطی
به طور کلی در این درس، مباحث آشنایی با تکنولوژی های ارتباطی، نحوه استفاده از این نوع تکنولوژی و دسته ای از مباحث نظری در این زمینه آموزش داده خواهد شد.
از جمله تکنولوژی های ارتباطی و شبکه های اجتماعی که طی جلسات این درس آموزش و به کار گرفته خواهد شد، شامل: twitter, you tube, LinkedIn, FeedReader, blog است.
twitter به عنوان یک شبکه اجتماعی به کاربران این امکان را می دهد تا سقف 140 حرف، پیام متنی را توییت کنند.
you tube در واقع یک وبگاه برای گذاشتن، تماشا و اشتراک گذاری ویدئو است.
LinkedIn به عنوان یک شبکه اجتماعی برای شغل یابی است که افراد رزومه کاری خود را در آن معرفی کرده تا کسانی که به دنبال متخصص در حرفه خاصی هستند از آنها بهره ببرند.
FeedReader یا خبرخوان از طریق منابعی که خود ما به آن معرفی می کنیم مطالب را دریافت و به ما عرضه می کند.
از طریق وبلاگ نیز همچون سایر شبکه های اجتماعی می توان به اشتراک گذاشتن یک موضوع، مطلب، خاطره یا شعری با دیگر کاربران پرداخت.
ویلیام کوک و چارلز ویت استون در دهه 40 قرن 19 تلگراف را پیش از ساموئل مورس اختراع کردند و اما الفبای مورس توسط این شخص برای تلگراف ساخته شد.
الفبای مورس یک وسیله ای برای انتقال پیام از طریق علائم نقطه و خط است که به روش صدا و نور این انتقال پیام انجام می گیرد.
الفبای مورس ابتدا در تلگراف استفاده می شده است اما هم اکنون شاهد کاربرد این روش در ارتش، ناوبری، سازمان جاسوسی و کمیته امدادی و مواردی از این قبیل هستیم.
در پایان برای درک بهتر الفبای مورس در انتقال یک پیغام نمونه ای از آن در ذیل معرفی می شود:
S.O.S به معنای من را نجات ده و به صورت سه نقطه، سه خط، سه نقطه عنوان می شود که می توان از طریق ایجاد صوت این مفهوم را به دیگری منتقل کرد. ( ... --- ... )
- ۹۵/۱۲/۰۶